InfraShape Horizontál

Szépségkeresés

InfraShape Horizontál

Infrashape horizontál Egyszeri alkalmak

Próbaalkalom

3.000,-

30 perc

4.500,- helyett

3.000,-

40 perc

5.000,- helyett

3.500,-

50 perc

6.500,- helyett

4.000,-

Infrashape horizontál 30 perces bérlet 5 alkalom
20.000 helyett 15.000
5 alkalom
1-2 ezer kcal elégetése
cellulit kezelés
kényelmes edzés
vákuummasszázs
50 fokos infrafény

Infrashape horizontál 40 perces bérlet 5 alkalom
22.500 helyett 17.500
5 alkalom
1-2 ezer kcal elégetése
cellulit kezelés
kényelmes edzés
vákuummasszázs
50 fokos infrafény
 

  
Infrashape horizontál 40 perces bérlet 10 alkalom
45.000 helyett 35.000
10 alkalom
1-2 ezer kcal elégetése
cellulit kezelés
kényelmes edzés
vákuummasszázs
50 fokos infrafény

Infrashape horizontál 50 perces bérlet 10 alkalom
55.000 helyett 40.000
10 alkalom
1-2 ezer kcal elégetése
cellulit kezelés
kényelmes edzés
vákuummasszázs
50 fokos infrafény

InfraShape Horizontal

Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában.

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők). Kivételes lehetőségek: minden-az-egyben. A legjobb választás konditermekbe, gyógy- és szépségszalonba.

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt.

Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Infra, vákuum, fény és aroma terápia egyetlen gépben,ilyen még eddig nem volt!

Kontrolláld edzésedet

Azonnali méréseredmények: távolság, időtartam, sebesség, felhasznált kalória, stb.

 

Valóságos terepimitáció

A kiválasztott pályától függően a berendezés automatikusan változtatja a nehézségi fokát.

Interaktív edzésélmény

Az összes választható látványelem szinkronizálva van az eszköz sebességével.

Több lehetőség közül választhatsz,amelyek a ShapeLine  Alakformálás edzéseit igazi élménnyé varázsolják a számodra! 

Tekerj Los Angeles utcáin, Velencében, Vad sivatagban vagy Erdei ösvényen,hallgasd saját zenéidet, nézd meg hozott videóidat, vagy válassz egyszerűen az internetről bármilyen médiát, és élvezd az edzést a saját stílusod szerint.

Gépeink kifejlesztését több éves anyagcserével és zsírfelhalmozódással kapcsolatos kutatás előzte meg, amely szerint a zsír csak a test bizonyos részein halmozódik fel. Az interjúk során kiderült, hogy a felhasználók leginkább ezekről a problémás területekről szeretnének fogyni.

 

Infrafény terápia

- Infravörös:Hőmérséklet beállítás: 25–50 Celsius

- Kettő infravörös fűtőtest: 350 W egyenként,

- Megégés elleni védelem, mivel a fény hatására a tested önmagát melegíti fel.

- Infravörös tartomány: 1.4-14 mikrométer – közel a napsugárzás tartományához,

Az infrafény, különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul.A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteketaktivizálja, ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek. Többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infrafénnyel. A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint a sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolna a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el – ami megfelel egy ebédnek. E kalóriamennyiség elvesztéséhez kb 5 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

Aromaterápia

- THERMAL üzemmódban automatikus illóolaj adagolás,

- Lehetőség az edzés közben történő automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz,

Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.

Színterápia

- LED technológián alapszik.

- Vezeték nélküli irányítás segítségével választható szín.

- Előre definiált programok automatikus színválasztáshoz.

Jó eredmények érhetők el vele minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál.
Ugyanakkor alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál!
Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.

Ózonterápia

- Ózon kibocsátás: 0.05 ppm, (koncentráció parts per million)

Az ózon egy háromatomos oxigénmolekula (O3), ami a levegő oxigénjéből ultraibolya sugárzás hatására képződik. Fertőtlenítő és oxidáló hatása van. Az ózon magas koncentrációban káros az emberi szervezetre, de kis mennyiségben bőrre vagy véráramba kerülve jótékony hatású. Kezelhető vele számos betegség: visszatérő gyulladások, allergiás megbetegedések pl asztma, szénanátha.

Vákuum

- 5 előre definiált program: 0 – 30 mBar (millibár) légnyomás

- A funkció, amelyhez a vákuum beállítása manuálisan történik.

- Vákuumszivattyú, 1500 W.

A bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenés és az anyagcsere fokozása a fenéken és a felső combon,
Az edzés alatt a vákuumszívó hatása érvényesül a bőr- és zsírszövetekben.
Míg a vendég zsírégető edzést végez, a zsírszövetet deréktól lefele célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az izmokhoz érve a zsír a mozgás közben végképp elég.
A vákuumtréning a magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása, amely kétszeresen hat a narancsbőrre:
Intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen
Meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz.
A vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet.
Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a 3. perctől zsírt éget! A tréningezők 98%-a a zsírégető fázis maximumát az edzés 30. percénél éri el. 

Kollagén

- 2 darab 30 W-os LED lámpa

- Hullámhossz – 620 nm (nanométer)

- Lehetőség az edzés közben történi automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz.

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egy re ráncosabbá válik.
Kezelés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerésé. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőr feszesitő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.
A kollagén terápia tökéletes megoldás a bőr megfiatalításához. Független kutatások bizonyítják, hogy a bőr bizonyos sejtjei késztethetők kollagén, elasztin és bizonyos enzimek termelésére, ha a látható fény 620 nm -es hullámhosszú tartományával sugározzuk be a kívánt bőrfelületet. Az eredmény 6-8 hét után látszik.
A kötőszövet egész testünket behálózza. A bőr a csont porc vázfehérjéje, a kötő és a tartószövet legfontosabb alkotórésze. A kollagén a bőr kötőszövetének 70%át alkotja.

Levegő ionizáció

- Negatívion kibocsátás: 9 000 000 ion/cm3,

A levegőben lévő ionok (töltéssel rendelkező atom vagy atomcsoport) hatással vannak a szervezetre. A pozitív ionok (füst, mérges gázok, elektromos készülékek által kibocsátott elektroszmog stb.) károsak, a negatívak (fák, növények, eső stb.) gyógyítanak. Lényege, hogy a pozitív ionokat, negatívvá semlegesíti ez a gép, tehát tisztítja a levegőt.
Ionizálás: atomokat, molekulákat elektromosan feltölteni.

 

Mire van szükséged ehhez az edzés formához?

A fokozott izzadás miatt ajánlott felszerelés!

Infrashape Horizontálhoz:

- Bikini v fitnesz short (rövid fazonú)

- Póló,sport melltartó

- 2db zokni

- vékony talpú sport cipő

- Törölköző,tusfürdő

 

Cocochoco Hírlevél