Hyamatrix

Szépségkeresés

Innovatív bőrfiatalítás! - Injekciómentes hialuronplasztika!
Elérhető - Gyenes Izabellánál

Innovatív bőrfiatalítás!

Injekciómentes hialuronplasztika!


Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.
A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.
A HYAMATRIX® készítményeit úgy alkották meg, hogy tökéletesen kiegészítsék a HYAMATRIX® injekciómentes kozmetikai kezeléseit és hosszú ideig fenntartsák azok pozitív hatását.
Miben rejlik a titok?
A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsav-hiányt. A mátrix peptidekfelelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.
A HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.
A HYAMATRIX® professzionális bőrfiatalító készítményei komplex hatásukkal beindítják a bőrsejtek működését, ezáltal csökkentik a bőr biológiaikorát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.
Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is, hiszen a HYAMATRIX® készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztosítva a tartós eredményt.

HYAMATRIX HYALURONPLASZTIKA manuális kezelés a KAMÉLEON MASZKKAL


A kezelés célja: Bőrfiatalítás és ránctalanítás, a bőr szöveteinek újjáépítése és hidratálása. Pótolja a lecsökkent hyaluronsav szintet.
A kezelés hatása: Kisimítja a kialakult és kezdődő ráncokat és erőteljes liftinget biztosít. Kedvező hatással van a túlzott faggyútermelésre, tisztítja a pórusokat, hidratál és növeli a bőr rugalmasságát. Beindítja a vérkeringést, üde és egyenletes bőrszínt eredményez.
Kezelt terület: Arc és szemkörnyék, nyak-dekoltázs.
A kezelés során használt termékek: HYAMATRIX CM/Lotion, HYAMATRIX PE/PG peeling, HYAMATRIX DH-SP ampullák, RS korrekciós szérum, HYAMATRIX AM Kaméleon maszk, HYAMATRIX RC/AF és HYAMATRIX szemkörnyékápoló gél
A kezelés leírása: A bőr megtisztítása után a bőrtípusnak megfelelő hámlazítás következik. Ezután bevisszük az alacsony molekulás hatóanyagot (hyaluronsav és HYMATRIX mátrix peptidek) és megkötjük az az irharétegben. A kötőszöveteket gépi stimulációval kiegészített további hyluronsavas táplálással, majd a szem-arc-nyak-dekoltázs kezelésének befejezésével folytatjuk a kezelést hely specifikus ápolóval.
A kezelés ideje: kb. 45 perc
A kezelés ára:    1 alkalom: 24.500.- Ft.    5 alkalmas kúra esetén: 22.000.- Ft / alkalom

HYAMATRIX REGENERÁLÓ kezelés a KAMÉLEON MASZKKAL


Kezelés célja: A bőrkép azonnali és látványos javítása, továbbá ránctalanítás és lifting hatás elérése pár lépésben.
Kezelés hatása: Erőteljes reminarizáló, hidratáló és regeneráló hatással bír. Frissít, javítja a tónust és kisimult, egészséges bőrképet eredményez.
Kezelt terület: Arc, nyak, dekoltázs
Kezelés során használt termékek: HYAMATRIX CM/Lotion, HYAMATRIX PE/PG peeling, HYAMATRIX RS korrekciós szérum, HYAMATRIX AM Kaméleon maszk, HYAMATRIX RC/AF
Kezelés leírása: A bőr megtisztítása és a kíméletes hámlazítás után visszük fel a szérumot. Mindezek után a Kaméleon maszk következik. A kezelést professzionális összetételű ápoló és regeneráló krémmel zárjuk, a bőrtípusnak megfelelően.
Kezelés ideje: kb. 30-40 perc
A kezelés ára:    1 alkalom: 12.000.- Ft.    5 alkalmas kezelés esetén: 10.000.- Ft / alkalom

Tudnivalók

A kezelés után 12 óráig ne mosson arcot. A kezelés és az otthoni készítmények nem alakítanak ki függőséget, a bőrt ösztönzik a regenerálódásra.

Cocochoco Hírlevél