Szempilla

Szépségkeresés

Bihary Nóra szempillaépítő: Tel: 06-1/359-1017

Bihary Nóra

Bihary Nóra

 A Gold Lashes és a Long Lashes termékeit használja. Szempilla stylistként minden vendégnek a számára legtökéletesebb formát, méretet és technikát ajánlja. Csodálatos 1-4D-s technikával készült C és D ívű pillákat varázsol a vendégeknek. És hogy még igézőbb legyen a tekinteted ombre pillákat is tud készíteni.
 • Galéria
 • Új szett

  Új szett

  > > > >
  Alap ár
  1D-s új szett 10.500,-
  2D-s új szett 12.500,-
  3-5D-s új szett 17.000,-
  5-10D-s új szett 25.000,-
 • Szempilla töltések

  Szempilla töltések

  TöltésAlap ár
  1D - 2 hetes töltés 8.000,-
  1D - 3 hetes töltés 8.500,-
  1D - 4 hetes töltés 9.000,-
  ***********************
  2D - 2 hetes töltés 8.500,-
  2D - 3 hetes töltés 9.500,-
  2D - 4 hetes töltés 10.500,-
  ***********************
  3-5D - 2 hetes töltés 10.000,-
  3-5D - 3 hetes töltés 11.000,-
  3-5D - 4 hetes töltés 12.000,-
  ***********************
  5-10D - 2 hetes töltés 10.000,-
  5-10D - 3 hetes töltés 15.000,-
  5-10D - 4 hetes töltés 19.000,-
 • Tincses műszempilla

  Tincses szempilla

  Alap ár
  Tincses műszempilla 3.000,-
 • Szempilla leoldás

  Szempilla leoldás

  Alap ár
  Műszempilla leoldás 1.000,-
 • Strasszkő

  Strasszkő

  Alap ár
  Strasszkő 20 ft / darab
 • Szempilla lifting

  Szempilla lifting

  Alap ár
  Műszempilla leoldás 7.500,-
 • Szemöldök laminálás

  Szemöldök laminálás

  Alap ár
  Műszempilla leoldás 8.500,-
 • Teljesen természetes hatású, csábos tekintetet kölcsönöz anélkül, hogy tönkretenné a szempillákat.

  A pillákban aludni és úszni is lehet. Szempilla stylistunk a számodra legmegfelelőbb formát, íveltséget és sűrűséget fogja felrakni. Nincs is igézőbb egy csábos pillantásnál. A Gold Lashes pilla építés azoknak ajánlott, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat. 1-2 hónapon keresztül varázsolja érzékivé, csábossá tekintetét.

  Szempillák széles választéka lehetőséget ad természetes hatású, illetve attraktív, extrém hatás elérésére is. Egy szemre több különböző méretű 4D pilla kerülhet felhelyezésre. Jó esztétikai érzék mellett, megfelelő méretek kiválasztása estén tökéletesen természetes pillasorok építhetőek, melyek akár a nem hozzáértő szemek számára láthatatlannak tűnnek.

  A 4D műszempillák forradalmian új gyártástechnológiájának köszönhetően szinte súlytalanok, így viselőjük számára rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen viseletet jelentenek.

  Megérkezett hazánkban az új, 4 dimenziós Diamond Silk Lashes műszempilla, amely nem csak térben, hanem időben is növelte tartósságát. Az új pillák a 3D szálak tovább fejlesztett változatai, melyek több tekintetben is megújultak:
  4. súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb
  5. továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek
  6. felületük még porózusabb, egyenetlenebb, melyet csak mikroszkopikus nagyításban lehet észrevenni. Ennek köszönhetően a ragasztó sokkal stabilabban, nagyobb felületen tud megkötni, ezzel növelve a tartósságát.
  A Gold Lashes 4D műszempillákkal együtt a felhelyezés és tartósság még pontosabb és eredményesebb.
  GOLD LASHES 4D termékek előnyei a tincses, vagy soros műszempillákkal szemben:
  1. rendkívül tartósak,
  2. folyamatos szempilla viseletet tesz lehetővé,
  3. nem tesznek kárt a saját szempillákban,
  4. viselésük kényelmes, észrevehetetlen,
  5. nem érzékeny a vízre, párára, gőzre.
  Hátrányai:
  1. A használt anyagoknak és technológiának köszönhetően kizárólag szépségipari szakember végezheti a felhelyezést.
  2. Szakszerű felhelyezése kb.1 órát vesz igénybe, mivel szálanként illesztik a saját szempillákhoz.
  3. A felhelyezés folyamán használt extra erős ragasztó, illetve a ragasztó eltávolító – a felhelyezés technológiája végett – kizárólag szépségipari szakember részére forgalmazható.

  Tincses műszempilla
  A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál pilla összecsomózásából alakulnak ki. Ezeket a tincseket ragasztjuk fel a saját szempilla tövéhez. Ügyesebb kezűek akár otthon is felhelyezhetik maguknak. A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt. Négy különböző méretben létezik(S, M, L, XL). Tartóssága általában 1-2 hét. Vízzel, vagy oldószerrel távolítható el. Dörzsölni tilos!

  A tincses pillák tövénél található csomók kissé zavaróak és láthatóak, ezért egyes gyártók, mint például a JB COSMETICS kifejlesztette az un. “KNOTT FREE”, azaz csomómentes tincses műszempillákat. Ezek viselése kényelmesebb, illetve felhelyezésük egyszerűbb és precízebb.
  A tincses dúsító pilla hordható a mindennapokban, de alkalomra is kiváló. Amerikában már csak alkalmakra használják, maximum 1-2 napig hordják. Viselése hosszú távon nem ajánlott, mert a saját szempillák töredezettségét, megritkulását okozhatják, mivel a relatíve nehéz tincset nem egy szál szempillára ragasszuk fel, hanem több szempillára, így leesésekor egyszerre több szempillát is kitép vagy letör.
  Műszempilla története
  Mint ahogy sok szépségipari termék, a műszempilla is Hollywoodban született. 1919-ben Phyllis Harver színésznek a Max Factor tincses műszempillát készített. Ettől kezdve indult el a műszempilla hódító útjára. Olyan csillagok, mint Sophie Loren, Audrey Hepburn, Doris Day, vagy Michael Jackson is műszempillák által tették még kifejezőbbé pillantásaikat. Hosszuk szerint vásárolhatók: XS, S, M, L, XL
  A tincses műszempilla több évtizeden keresztül uralta a műszempilla piacot. Legújabb fejlesztése a csomó mentes tincses műszempilla, más néven dúsító pilla.
  A tartós szempilla hosszabbítás, 3 Dimenziós vagy szálas műszempilla) 5-6 éve jelent meg, mint a tincses műszempilla továbbfejlesztett változataként. Szinte észrevehetetlen, viselése kényelmes és tartós. Választékával legkülönlegesebb igények is kielégíthetők. A tincses műszempilla választékához képest a méretkínálat óriási: 0.10mm, 0.15mm, 0.20mm, 0,25mm-es vastagságban és 7mm-16mm-es hosszban kaphatók.


Cocochoco Hírlevél