Cocochoco hajegyenesítés

Szépségkeresés

Cocochoco tartós hajegyenesítés

Rövid haj
22.000 Ft - tól
4-5 hónapig tartó hatás
formaldehid mentes
szulfátmentes
SLS és parabén menetes
állatokon nem tesztelt
nincsenek mellékhatások
Hosszú, váll alá érő haj
29.000 Ft -tól
4-5 hónapig tartó hatás
formaldehid mentes
szulfátmentes
SLS és parabén menetes
állatokon nem tesztelt
nincsenek mellékhatások
Extra hosszú/sűrű haj
50.000 Ft -tól 
4-5 hónapig tartó hatás
formaldehid mentes
szulfátmentes
SLS és parabén menetes
állatokon nem tesztelt
nincsenek mellékhatások


Cocochoco és a Brazil Keratinos hajkezelés

A CocoChoco nevű nemzetközileg ismert izraeli gyártóval fenntartott együttműködésünknek köszönhetően örömmel mutatjuk be Európában is azokat az igen jó eredményeket elért hajfiatalító termékeket, amelyek eddig nem voltak megtalálhatók ezen a piacon. Sok évi fejlesztés eredményeképpen a CocoChoco vezető márkává nőtte ki magát a nemzetközi hajformázási piacon, amelyet az összetett, Keratinos módszert alkalmazó intenzív hajápoláshoz ajánlanak.
A CocoChoco termékek bizalmat és megbecsültséget értek el, ez egyrészt a nagyon szigorú izraeli szabályozásnak köszönhető és mert különböző, általában nehezen összehangolható tulajdonságokat tudnak egyszerre kínálni.

Cocochco termékcsalád fő jellemzői:

  • SLS és parabén mentesek
  • Állatokon nem teszteltek
  • Vegan friendly – semmi állati eredetű anyagot nem tartalmaz 

HATÉKONYSÁG: a haj tartós megújulása és megfiatalodása
GYENGÉD ÉS MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜLI FORMULA: természetes összetevők ellenőrzött és tökéletes kombinációja, amely többek között a kakaófa kivonatát tartalmazza.
KÉZZELFOGHATÓ EREDMÉNYEK: a kezelés megkezdését követő rövid időn belül.
A formula nagy sűrűségű összetevői egy másfél óra terjedelmű folyamat során teljes mértékben megfiatalítják a hajszálakat. A Keratin termékek természetes keratin-fehérjét tartalmaznak, amely a fehérjét aktiváló természetes anyagokkal (pl. kakaófa-kivonattal) együtt átstrukturálják és újraépítik a hajszálakat. Az eljárás folytán minden egyes hajszál könnyen elnyeli a gyógyító összetevőket a haj teljes hosszában és struktúrájában. A magas hőmérsékletű hajvasaló készülék az összetevőket segít bejuttatni a hajszálak belsejébe.

A CocoChoco Professional HAJSIMÍTÓ RENDSZERE kétség kívül az utóbbi évtizedben piacra kerülő hajfiatalító termékei közül a leghatékonyabb. Ez a sokévnyi kemény és mélyreható kutatás eredményeként létrejött innovatív technológia. A CocoChoco termékeinek széles skálájában található meg a csodálatos keratin fehérje. Ilyenek a samponok, az arcápolók, a szérumok és a testápolók.

Miután látványos eredményeket értünk el a CocoChoco Fiatalító rendszerrel, érdemes a haját rendszeresen egyéb CocoChoco Professional termékekkel kezelnie, hogy hajában elegendő mennyiségű keratin tudjon felhalmozódni.

A COCOCHOCO PROFESSIONAL TERMÉKEIVEL NINCS TÖBB ROSSZ HAJNAP!!!


Cocochoco Hírlevél